Mahu tukar sudut pandangan anda terhadap MINDA?, yang akhirnya akan memberi kesan 100% kepada kehidupan pelajar anda...Jika nak WAJIB Teruskan bacaan. Laporan ini hanya buat mereka yang benar-benar serius ingin mengubah hidup kepada kehidupan belajar yang lebih baik!

 

Dari: Tim Minda Genius
Re: Rahsia Untuk Menjadi Pelajar Cemerlang

 

Assalamualaikum wbt pelajar yang dihormati,

 

Sebagai seorang pelajar, rutin harian anda pastinya dipenuhi dengan aktiviti aktiviti ilmiah seperti menghadiri kelas, berjumpa dengan guru/pensyarah, membuat study group, baca buku di perpustakaan berjam lamanya.

 

Begitu banyak sekali masa yang anda peruntukkan untuk pelajaran, pastinya anda mengharapkan usaha yang dilakukan ini akan berbaloi baloi, pastinya anda mahu lulus dengan cemerlang kerana anda mahu...

 

Melanjutkan pelajaran ke U dengan kursus yang diminati (bukan kursus "lelong")

Membalas jasa ibu bapa yang banyak berkorban selama ini

Mendapat pekerjaan yang baik dan gaji yang lumayan tentunya

Memenuhi impian yang dah terpendam sejak kecil lagi

Berbakti pada agama, bangsa,dan negara

Anda mahu ubah nasib keluarga menjadi lebih baik

Untuk tunjuk pada orang kampung yang anda hebat?? (harap bukan ini, jadi sila untick)

 

Nak berjaya memang menjadi impian semua pelajar, tapi AWAS, ada batu penghalang, cabaran, dan tribulasi yang membantutkan impian itu.

 

Lagi teruk, masalah tu berpunca dari anda sendiri!

 

 

Sebagai Pelajar, Adakah anda Dihambat Masalah Ini ?

 

Sukar Mengingati & Memahami Pelajaran Yang Diajar Di Sekolah/Universiti? padahal Taklah Susat Sangat Sebenarnya..

Sudah Baca Banyak Kali Tapi Tak Faham Faham Juga..Masuk Ni Dah Dekat 10X da..

Mula Mula Ingat Tetapi Sekejap Je Dah Lupa Balik? Lol..Rasa Tak Berbaloi Jer Kan!

Kalau Periksa Asyik Dapat No Last Jer..Sekali Sekala Nak Juga Merasa Dapat #1

CGPA Cukup Makan..kadang kadang tak cukup makan..Lagi Teruk kadang2 bawah 2.0 tue..

Study 5 Jam Sehari Tapi Input Yang Masuk Macam Study 30 Minit

Geram Dengan Kawan Kawan Yang Asyik Main Jer Tapi Bila Keluar Result Gempak..Tak Nampak Diorang Study Pon

Kesukaran Mengingat Angka Penting Seperti Tarikh Sejarah, Fakta Fakta Sains, Formula, dan Lain Lain

Tidak Dapat Fokus Dalam Melakukan Sesuatu, Kejap Nak Buat Ni, Belum Habis Lagi Dah Beralih Ke Perkara Baru

 

Jika perkara ni berlaku pada anda, saya tumpang simpati..

 

 

SEDARKAH Anda Kesannya jika anda mempunyai masalah dalam pembelajaran

 

Anda akan stress sesangat, pelajaran banyak nak kena cover tapi anda lambat nak tangkap apa yang diajar

Sampai satu tahap anda rasa malas nak baca dah, sebab 10X baca pun tak masuk2 dalam kepala

Anda hanya mampu tunduk dan tutup muka dengan ibu bapa, kawan sekelas, orang kampung bila mereka tanya "hari tu exam dapat berapa?"

Orang lain semua happy bila dapat slip peperiksaan, anda pula nak sorokkan slip tak nak bagi mereka tengok..malu..malu

Majikan pun serba salah nak ambil anda jadi pekerja bila tengok result anda yang penuh dengan C, D, dan E, dan juga F

Anda sukar untuk dapatkan tempat untuk sambung pengajian di peringkat lanjutan disebabkan persaingan semakin sengit..

Anda akan terus ketinggalan di belakang manakala orang lain semakin berlari pantas meninggalkan anda

PTPTN atau biasiswa anda mungkin dihold atau ditarik balik, camne nak menyara kehidupan, kalau kena bayar balik tu nak cari mana..

 

"Anda tak MALAS, anda RAJIN STUDY, tapi tak tau kenapa bila keluar result anda antara yang…oh "Tolonglah..."

 

 

Ok tak takpe, takde masalah yang tak boleh diatasi :)

 

Tapi sebelum tu boleh saya tahu apa usaha yang sudah anda lakukan untuk mengatasi masalah ni?

1. Makan vitamin & supplement banyak2 sampai muak da..

2. Jumpa doktor pakar

3. Belajar rajin dan rajin lagi

4.__________________(Ambil masa anda dan fikirkan)

5.____________________ (Ambil masa anda dan fikirkan)

 

Rasanya mungkin usaha yang anda lakukan tu tidak memberi kesan yang ketara kepada anda, mengapa?

 

 

ANDA HANYA MEMPERBAIKI LUARAN TAPI TIDAK MERAWAT DALAMAN

 

"If you want to change the fruits, fisrt you have to change the roots, if you want to change the visible, you must first change the invisible"- T. Harv Eker, Secret of the Millionaire Mind

 

Anda dah nampak kan puncanya?

 

Sahabatku, saya sebenarnya sangat memahami masalah anda..sebab saya juga pernah bergelar pelajar

 

Mahukah jika saya ingin memberi solusi pada anda?

 

Solusi yang akan melenyapkan segala kerisauan anda tentang masalah pelajaran

 

Kenapa cepat lupa---> kerana minda tumpul

 

Kenapa lambat tangkap----> kerana minda lembap

 

Kenapa otak tak cerdas----> kerana minda jarang diasah

 

Kenapa kurang pandai----> kerana tak ajar minda cara nak pandai

 

Lihat, semua masalah adalah berkaitan MINDA

 

 ANDA TIDAK AKAN DAPAT MENGUBAH DIRI SELAGI ANDA TIDAK MENGUBAH MINDA!

Selesaikan Masalah Minda & Segalanya BERES InsyaAllah

 

Sekali lagi anda tanya.."camne"?

 

Anda kena tahu bagaimana minda berfungsi dan bekerja untuk anda, kalau anda tak kenal "dia" betul2, maka dia akan "malas"

 

Anda juga kena tahu apa faktor penting nak dapatkan minda yang gred A

 

Tahu tak minda kurniaan Allah swt ni sebenarnya amat POWERFUL. tapi malangnya kalau anda tak tahu fungsi dia

 

Analoginya gini, ibarat anda pergi berperang dilengkapi kereta kebal tercanggih, tapi SAYANG, anda tak tahu nak tekan button untuk meledakkan peluru..malah untuk on kan enjin pun anda tak reti, maka apa beza anda dengan orang yang berperang dengan tangan kosong..?

 

Jawabnya TAKDE BEZA

 

Jadi, anda perlu betulkan dan buat sedikit adjustment dan setting pada minda anda pastu..

 

Nahh..

 

ANDA DILAHIRKAN SEMULA MENJADI MANUSIA BARU!

 

Apa yang bestnya dengan program MINDA GENIUS yang dirangka ini.

 

Ia mudah diikuti, aktiviti harian yang anda lakukan selama ni tak perlu ditinggalkan, cuma perlu dilakukan sedikit TWIST, sedikit je.. tetapi menghasilkan result yang GEMPAK, inilah yang dinamakan "Butterfly Effect"

Bila anda mengamalkan panduan yang diberi ini, bukan saja minda akan menjadi pintar dan cerdas, malah anda juga akan memperolehi fizikal dan rohani yang lebih baik insyaAllah, kerna semuanya saling berkait..(3 in 1) ni yang bagus:)

Anda hanya perlu spent masa sekitar 30 minit saja dari 24 jam masa anda sehari, tak perlu nak lebih lebih, tak ganggu masa study mahupun masa tidur

Secara majoritinya, hampir semua aktiviti untuk menginiuskan minda anda ni tidak memerlukan kos (zero kos), jadi anda tidak perlu keluarkan wang dari poket..

 

 

 

Untuk anda menjadi semua ini, kami telah dokumentasikan satu blueprint padat dan berinformasi yang dipanggil...

 

"Ebook Minda Genius"

Panduan setebal 72 halaman ini, akan menceritakan secara terperinci bagaimana melakukan optimasi terhadap minda anda untuk menjadi pelajar dan manusia yang cerdas dan genius.

 

Ebook ini akan dihantar ke email dalam format .pdf dan anda boleh mendownloadnya ke komputer. Ia tidak dihantar ke rumah

 

Apakah rahsia dan formula yang terkandung dalam ebook ini?

 

A. SISTEM INGATAN MANUSIA

 

Anda harus berkenalan dengan minda terlebih dahulu dan tahu bagaimana ia berfungsi, barulah segalanya akan jadi lebih mudah.

Anda silap besar jika kata dah kenal minda anda, sebenarnya ia tidak seperti yang disangkakan selama ini. 

 

B. 34 RAHSIA SULIT MINDA GENIUS

 

Rahsia 1-Tujuh Jenis Makanan Peransang Minda

Bukan semua makanan anda boleh tibai, ada orang suruh anda makan itu dan ini untuk kuatkan minda. Betulke? Saya akan dedahkan apa yang fakta dan apa yang auta/mitos

 

Rahsia 2- Apa Yang Dimakan Oleh Manusia Genius Hingga Mereka Menjadi Legenda

Nak jadi pandai dan genius kenalah tiru dan follow apa yang dibuat oleh si genius. (Hint: bukan makanan yang biasa biasa tapi luar biasa!)

 

Rahsia 3- 11 Makanan Penyebab Lupa

Disamping anda makan makanan yang boostkan memori, anda juga perlu jauhi makanan yang boleh lemahkan daya ingatan. (Bukan takat kepala ikan je, banyak lagi yang mungkin anda tak tahu)

 

Rahsia 4-Rahsia Seorang Rakyat Malaysia memiliki Minda Super

Orang gelakkan dia bila beliau bongkarkan rahsia ni, ya memang teknik ni Teknik yang Dianggap Kuno, Konservatif, dan Old School Tapi Berkesan Serta Superb! ...nanti saya bongkarkan lebih detail

 

Rahsia 5-Rahsia Perut

Bagaimana Dengan Memiliki Perut Yang____Dapat Menjadikan Anda Maju ke Hadapan (Bukan perut buncit !)

 

Rahsia 6-Rahsia Air Suci

Dengan Asbab Air Suci Ini Minda Anda Akan Mendapat Hikmah (wisdom) Yang Tak Terhingga

 

Rahsia 7-Rahsia Tidur

Kuasai Teknik Tidur Yang Membuatkan Minda Anda Bergemerlapan, salah teknik tidur, anda mungkin menambahkan lagi bebanan dan kelemahan pada fungsi minda

 

Rahsia 8-Rahsia Urat Saraf

Bukan nak suruh anda pergi berurut tapi saya akan kongsikan bagaimana penjagaan saraf mampu tingkatkan kekuatan minda anda, tak perlu nak pergi berurut dan buang duit anda lagi

 

Rahsia 9-Rahsia Gerakan Badan

Tak perlu lama, cukuplah anda praktikkan selama 10 minit sahaja sehari (Sulit untuk diceritakan di sini)..

 

Rahsia 10- Rahsia Menggosok Gigi

Strategi terunggul membongkar bagaimana teknik menggosok gigi untuk menGENIUSkan minda anda

 

Rahsia 11– Rahsia Perfume

Tak kira perfume mahal atau minyak atar, penggunaan minyak wangi akan meningkatkan daya ingatan anda, HANYA jika kena cara menggunakannya

 

Rahsia 12- Rahsia Bersosial

Ada cara special untuk bersosial yang akan menjadikan anda dianggap sebagai pakar walaupun anda biasa2 jer, tetapi sangat mudah dan simple

 

Rahsia 13- Rahsia Nama

Nama Ini Akan Mengingatkan Anda Secara Automatik Bilamana Anda Terlupa sesuatu perkara

 

Rahsia 14- Rahsia Minda Power

Teknik bijak ini akan membuatkan rakan2 anda jeles kat anda, bilmana anda mempraktikkan ... serius!

 

Rahsia 15- Rahsia memanipulasi Imaginasi & Visualisasi

Rahsia simple untuk meng'angkasa'kan minda malah boleh diaplikasikan untuk meng'upgrade'kan softskills anda sekaligus

 

 

Serta Puluhan Rahsia Yang Hanya Didedahkan Secara

Detail Pada Mereka Yang Serius Sahaja..

 

Rahsia 16- Rahsia Untuk Menulis

Rahsia 17- Rahsia Membaca Kitab Agung

Rahsia 18- Rahsia Lagha & Lalai

Rahsia 19- Rahsia 99 Nama Nama Allah SWT

Rahsia 20- Rahsia Manusia Hebat Menghafal Semua Buku di Sebuah Perpustakaan

Rahsia 21- Rahsia Manusia Alim

Rahsia 22- Rahsia Berlapar

Rahsia 23- Rahsia al-Quran

Rahsia 24- Selawat Nabi saw

Rahsia 25- Panduan Wudhu dan Mengadapa Kiblat

Rahsia 26- Solat

Rahsia 27- Bangun Malam Pada Jam 3pagi

Rahsia 28- Ubat Ajaib (PERCUMA) Untuk Tingkatkan IQ

Rahsia 29- Bye Bye Maksiat

Rahsia 30-TAQWA

Rahsia 31- The Formula

Rahsia 32- Rahsia Nama Nama Allah

Rahsia 33- Mari Tidur

Rahsia 34- Ilmu Batin

 

 

"Mengapa Anda WAJIB Memiliki Ebook Ini?"

 

 

Mudah difahami dan ringkas. Bukan penerangan panjang lebar dan perlukan masa berhari – hari untuk anda menghabiskan setiap modul tersebut!

 

Ditulis oleh penulis yang berkepakaran dalam bidang kajian minda selama lebih 12 tahun, bukan calang calang orang!

 

Teknik yang dikongsi ini terbukti berkesan

 

Anda boleh amalkan bila-bila masa ikut keselesaan sendiri, tidak perlu menghadiri kelas. Anda baca, anda terus boleh praktikkan…

 

Modulnya telah disusun secara sistematik untuk memudahkan pembacaan dan mempraktikkan apa yang diajarkan. Mudah saja...

 

Dimudahkan dengan semudahnya hingga budak nak amik UPSR pun insyaAllah boleh buat.

 

Dan 1001 lagi kelebihan ebook ni dapat anda terima…

 

Benarlah, hanya jauhari mengenal manikam..dan hanya yang bijak akan menyambar peluang KEEMASAN yang terhidang di depan mata

 

 

DAPATKAN SEKARANG ATAU ANDA MUNGKIN MENGGIGIT JARI..

 

Jika anda tidak mengambil tindakan sekarang saya yakin anda akan terus melupakan apa yang anda baca ini, anda akan menjalani kehidupan seperti biasa dan setiap hari mengeluh akibat masalah yang dihadapi, percayalah

 

Berdasarkan perkiraan anda berapa yang saya patut kenakan untuk ilmu yang bernilai tinggi ini?

 

Mungkinkah RM70...

 

Setuju?

 

Atau saya kurangkan jadi RM50?

 

Pada saya ianya munasabah jika nilai ilmu ini diambil kira Tapi saya mengerti anda adalah seorang pelajar.. Jadi saya dah buat keputusan yang kurang rasional, saya menetapkannya pada harga..

 

RM20

 

YA, HANYA RM20!

 

"Murahnya.."

 

Ya sangat murah. tapi walaupun dah murah saya tetap akan bagi beberapa bonus, supaya anda rasa gives value to your money

 

Bonus 1

Ebook Bagaimana Anda Boleh Membaca Dengan Pantas Sehingga

5 X Kelajuan Manusia Normal

 

Hentikan Membaca Dengan Kelajuan Manusia Biasa, Anda Akan Diajar Teknik membaca pantas Supaya Dapat Menghabiskan Seberapa Banyak Buku Dalam Masa Yang Singkat

 

Manfaat hebat akan diperolehi selepas membaca ebook ini..

Memahami Mengapa Membaca Pantas dan Cerdas Itu Penting

Meneroka Masalah Yang Timbul Akibat Ledakan Informasi

Membongkar Aplikasi Membaca Pantas Untuk Semua Jenis Bacaan

Mengetahui Teknik Ukur Kemampuan Baca Anda!

Menemui Jawapan Kepada Halangan Dalam Membaca Pantas

Mempelajari Teknik Asas Membaca Pantas

Menghilangkan Kebiasaan Buruk Dalam Membaca

Mengorek TEKNIK ISTIMEWA Untuk Membaca Pantas

dan banyak lagi..

 

Selepas ini jangan kata lagi "saya xde masa nak baca"

 

...Lalu terjumpa satu formula kejayaan di mana lebih banyak buku yang saya baca, maka saya bertambah kaya" - Azizi Ali (Jurulatih Jutawan #1 Malaysia)

 

HARGA: RM100

Halaman: 105 Muka Surat

Harga Anda: RM 100 (PERCUMA)

 

 

Bonus 2

 

 

Laporan Ekslusif: Rahsia Bangsa Penakluk Dunia

 

Manfaat hebat akan diperolehi selepas membaca ebook ini..

 

membongkar bagaimana bangsa ini yang dahulunya terpinggir dan dibenci bangkit menjadi bangsa terbilang setelah mengamalkan beberapa formula

 

Mampu meniru 100% apa yang dilakukan oleh bangsa ni dan berpotensi untuk menjadi hebat seperti mereka

 

Laporan ini akan menimbulkan fenomena baru untuk umat manusia

 

HARGA: RM20

Halaman: 6 Muka Surat yang PADAT TETAPI HEBAT

Harga Anda: RM 20 (PERCUMA)

 

Bukan 1 ebook panduan anda terima, malah lebih. Jika di 'total'kan kesemuanya, anda akan terima 3 produk. Sudah tentu semua pemberian saya ini amat, amat dan amat bermanfaat buat anda. Anda tidak pasti akan jumpa mana - mana tawaran hebat seperti ini di Malaysia mahupun di tempat lain

 

 

 Inilah Transformasi  Yang Akan Berlaku Pada Anda,
Hasil Mempraktikkan Ilmu Ini..InsyaAllah

Cukup sekali guru/penysarah mengajar, anda sudah boleh memahaminya dengan senang

Anda boleh menjimatkan 30% masa study anda, kenapa perlu study lama lama jika semua sudah diserap seperti span ke dalam minda

Ingatan anda kekal lama dan tidak mudah untuk lupa..

Anda mampu untuk menduduki ranking teratas dalam kelas

Kepujian kelas pertama, ya tidak lagi mustahil

Giliran anda pula untuk digerami dan dijelesi kerana anda hanya study lepak tapi result gempak

Fakta, tarikh penting, dan formula..semuanya dalam genggaman

Anda akan rasa begitu fokus sekali dan tidak lagi hilang punca mencari arah tuju

Minda akan tidak akan berhenti bekerja untuk anda, walaupun ketika tidur

Rentetan sentuhan keajaiban..segala yang dibuat smooth

 

 

MAAF, Ebook Ini Bukan Untuk Semua Orang... 

Jangan Beli Ebook Ini Jika Anda Golongan Di Bawah

 

Ya, ebook Minda Genius bukan untuk semua orang. Hanya yang benar-benar layak saja yang layak memilikinya. Jika anda seperti yang disebutkan di bawah, anda tidak perlu dapatkan ebook ini.

 

 Anda semulajadi genius seperti Adi Putra atau Safiyah

Anda setaraf Einstein, Isaac Newton, atau Thomas Edison

Mendapat straight A atau tidak pernah gagal mendapat CGPA 4.0

Sudah Stabil Di dalam Dunia Anda Sendiri

Sekali baca buku terus masuk input

Anda dianggap encyclopedia bergerak atau professor serba tahu

                  

 

Tapi Anda WAJIB Milikinya Jika Anda Di Dalam Golongan Ini...

 

Kalau Periksa Asyik Dapat No Last Jer

Sukar Mengingati & Memahami Pelajaran Yang Diajar Di Sekolah/Universiti?

Study 5 Jam Sehari Tapi Input Yang Masuk Macam Study 30 Minit

Mula Mula Ingat Tetapi Sekejap Je Dah Lupa Balik?

..dan tak dilupakan, buat ibu bapa yang mempunyai anak anak dan ingin melihat mereka menjadi sangat berjaya dalam akademik dan pelajarannya, sekaligus mempunyai masa depan yang cerah

 

 

 

"Ya, Saya Berminat Untuk Menjadi Pelajar Pintar dan Genius.
Beritahu Bagaimana Nak Dapatkan Ebook Ini?"

 

 

 

 

TAWARAN KHAS UNTUK HARI INI SAHAJA  :RM20

HARGA ESOK HARI: RM50

 

Saya menjamin jika anda membeli hari ini anda akan mendapat diskaun sebanyak  50% 75% yang tak diberikan pada hari lain, yang pasti harga ini sangat mampu untuk student seperti anda

 

 

 

Izinkan Saya Bertanya...

Apa Yang Anda Boleh Beli Dengan RM20 Pada Zaman Sekarang?

 

Ya dengan RM20, anda boleh membeli tiket wayang, makan KFC, main bowling, dan yang sewaktu dengannya, tapi selepas habis semua tu, tiadalah lagi yang boleh anda lakukan, nak ulang kesemua tu anda perlu keluarkan lagi RM20 lagi dan lagi..dan lagi..

 

Tapi bagaimana jika RM20 ini anda gunakan untuk mendapatkan EBOOK MINDA GENIUS, ilmu yang tiada nilai harganya, anda boleh guna beratus atau beribu kali tanpa perlu ada kos tambahan, dan anda boleh mengajarkannya pada kawan kawan tanpa perlu mengeluarkan wang lagi dan lagi..dan akhirnya KEJAYAAN

 

 

Jika Berlaku Pertembungan Antara Akal dan Nafsu, Yang Mana Satu Pilihan Kalbu


Beli Ayam Goreng RM20. Kenyang Hanya Sekali

 

 


Buat Pelaburan Untuk Ebook Minda Genius RM20. Gunakan Berkali Kali Tanpa Had & Unlimited

 

Pilihan kini di tangan anda...

 

 


Adakah RM20 Terlalu Mahal Untuk Menjadi Asbab Perubahan Hidup Anda?

 

  • Adakah anda ingin mengubah kehiduapan belajar anda kepada yang lebih baik dengan mempelajari teknik optimasi minda? Sudah tentu YA! Hanya kata semata-mata, tidak akan merubah hidup anda!!! Anada perlu “ cakap serupa bikin!” Perlu ada matlamat dan tindakan untuk mencapainya. Tindakan pertama anda ialah – dapatkan ebook ini hari ini juga!

 

  • Berapa banyak WANG yang sanguup anda belanjakan untuk ILMU? Kalau nak keluarkan duit sebanyak ni pun anda masih teragak-agak, Boleh geng dengan Mat Jenin …usah mimpikan untuk dapatkan hasil yang berkali-kali pulangannya!!! Pakar motivasi berkata” Berapa anda sanggup belanjakan atau modalkan untuk jadi berjaya ? RM100, RM1000, RM10,000. Fikirkan???” ..Banyak kos telah dilaburkan sebelum terbitnya ebook ini, anda sangat beruntung hari ini memperolehinya dengan harga yang cukup murah.

 

  • Nak tunggu harga panduan ni diturunkan dahulu? Maaf! Ianya tidak akan diturunkan malah akan dinaikkan lagi! Saya berpegang pada kata. Hanya mereka yang bijak akan mengambil peluang sahaja yang akan untung. Jika anda tidak dapatkan hari ini, suatu hari nanti anda juga akan dapatkannya. Jadi kenapa tidak dapatkannya sahaja sekarang.

 

  • Berapa banyak anda habiskan dari Tadika sampai ke saat ini? pastinya sudah mencecah 6 angka kan??? Mana nak perasan kerana mak ayah anda yang tanggung kos tu!!! Selepas ini anda WAJIB tolong mereka pula…jadi jangan berkira untuk ilmu ni. 

 

Biarlah Saya Yang Menanggung Risiko

Dengan adanya "Jaminan Wang Dikembalikan 100%" dalam masa 30 hari hari, kerisauan anda akan dilenyapkan sama sekali.

Ingatlah, dalam apa jua keadaan pun, anda sama sekali tidak menanggung risiko

Ya, baiklah Tim Minda Genius, saya ingin buat tempahan Ebook Minda Genius dengan harga hanya RM20 sekarang juga! 

Sila klik butang 'BELI SEKARANG' di bawah ini


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami

 

Salam Kegeniusan.

 

Tim Minda Genius

P.S: Sahabatku, saya tidak mungkin dapat memaksa anda untuk mendapatkan ebook ini percayalah, tetapi jikalau anda dapat mengaplikasikan formula rahsia dalam ebook ini, prestasi pembelajaran anda akan lebih cemerlang dan jauh lebih baik berbanding sekarang.
 

P.S.S:  Jika anda ingin mengubah masa depan anda, inilah langkah pertama yang mesti anda lakukan. Pilihan terletak di tangan anda. Hanya anda mampu mengubahnya. Klik di sini sekarang

P.S.S.S: Bertindak pantas dan bijak merebut peluang merupakan ciri ciri orang yang berjaya. Kini peluang telah terhidang luas di hadapan anda, adakah anda akan bertindak pantas atau hanya akan membiarkan ia berlalu begitu saja. KLIK DI SINI dan anda akan menikmati perubahan positif dalam diri anda.


 
 

Hakcipta Terpelihara © 2012 - 2014. Rahsia Menjana Minda Berkapasiti Tinggi ::